Анджелина Джоли е оставила на заден план правенето на филми,

...
Анджелина Джоли е оставила на заден план правенето на филми,
Коментари Харесай

Анджелина Джоли остави филмите, за да стане домакиня

Анджелина Джоли е оставила на назад във времето правенето на филми, с цел да стане по-добра майка. Тя посещава готварски курс и прави елементарни неща, като да почисти след кучето, отбелязва Ройтерс.

В оповестеното онлайн изявление за септемврийския брой сп. " Венити феър " актрисата и режисьор споделя, че животът ѝ след раздялата с Брад Пит е концентриран върху здравето и децата ѝ. 

Тя получи настойничество на шестте ѝ деца с Брад Пит и чака окончателното споразумяване на развода.

" Искам просто да направя подобаваща закуска и да подкрепям дома ", споделя актрисата пред " Венити феър ". Тя признава, че " в този момент се усещам повече жена ". За нея фамилията към този момент е преди всичко.

Последният филм под нейна постановка е за режима на кхмерите през 70-те, при който са починали над един милион души. Той бе показан в Камбоджа през февруари. Световното му разпространяване ще бъде през септември. Извън популяризирането на кино лентата, Анджелина Джоли споделя, че няма интерес да работи над нов филм в този момент. Вместо това по искане на децата посещава готварски курсове.

" От девет месеца се пробвам да бъда в действителност добра просто като стопанка, да разчиствам кучешкото в случай че, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ ", споделя актрисата и добавя: " Ставам все по-добра и в трите ".

42-годишната Джоли е специфичен делегат на Агенцията за бежанците на Организация на обединените нации.

Пред списанието тя споделя, че децата й са " доста смели " след раздялата с Брад Пит. Джоли разкрива още, че е вдигнала кръвно и е развила парализа на лицевия нерв след раздялата. Актрисата се възстановила с помощта на акупунктура.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР