Анджелина Джоли е на място в Йемен, за да помага

...
Анджелина Джоли е на място в Йемен, за да помага
Коментари Харесай

„Всички заслужават еднакво състрадание“: Анджелина Джоли е в Йемен, за да помогне на бежанците

Анджелина Джоли е на място в Йемен, с цел да оказва помощ на бежанците на фона на разразилата се война в Украйна.

46-годишната носителка на "Оскар " актуализира информацията за своите 12,4 милиона почитатели в Instagram в неделя, когато дойде в столицата Аден, където работи с Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците (ВКБООН) за даване на помощ.

„ Кацнах в Аден, с цел да се срещна с разселени фамилии и бежанци за ВКБООН @refugees и да покажа поддръжката си за народа на Йемен ", написа Джоли в описанието. "Ще направя всичко допустимо, с цел да оповестявам от мястото на събитието в хода на дните “.

Докато продължаваме да следим ужасите, които се разиграват в Украйна, и призоваваме за неотложно преустановяване на спора и за филантропичен достъп, аз съм тук, в Йемен, с цел да поддържа хората, които също обезверено се нуждаят от мир. Ситуацията тук е една от най-тежките филантропични рецесии в света, като през 2022 година на всеки час е убиван или раняван по един граждански. Икономиката е опустошена от войната, а над 20 милиона йеменци зависят от филантропична помощ, с цел да оцелеят , добави тя.

Джоли, която от дълго време се застъпва за народа на Йемен и съпоставя продължаващата филантропична рецесия в страната с актуалното опустошаване в Украйна, като прикани за съчувствие към засегнатите от двата спора.

„ Тази седмица един милион души бяха принудени да избягат от ужасяващата война в Украйна. Ако научим нещо от тази шокираща обстановка, то е, че не можем да бъдем изборни във връзка с това кой заслужава поддръжка и чии права пазиме. Всички заслужават еднообразно съчувствие “, написа тя. Животът на цивилните жертви на спорове на всички места по света е еднообразно скъп. След седем години война народът на Йемен също се нуждае от отбрана, поддръжка и на първо място от мир.
 Интересни обстоятелства за Анджелина Джоли  Интересни обстоятелства за Анджелина Джоли  Интересни обстоятелства за Анджелина Джоли  Интересни обстоятелства за Анджелина Джоли
От 2014 година насам Йемен минава през революция, като за ръководство на страната претендират както ръководеното от Абдрабу Мансур Хади йеменско държавно управление, по този начин и придвижването на хутите от Висшия политически съвет. Милиони йеменски цивилни не престават да са изправени пред гибел заради апетит, а съгласно сведенията повече от 100 000 души са починали в хода на споровете, които включват и подкрепяни от Саудитска Арабия бомбардировки.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР