Анджелина Атанасова е от мацките, които си изкарват парите сами.

...
Анджелина Атанасова е от мацките, които си изкарват парите сами.
Коментари Харесай

Анджелина Атанасова с признание за OnlyFans и какви мъже харесва

Анджелина Атанасова е от мацките, които си изкарват парите сами. Известно е, че има своя марка за облекла, които са много вървежни. Анджи постоянно приказва за мотивацията си да бъде самостоятелна и работеща жена, която може да си заплаща почивките сама, което е похвално.

Виж още: Разделени? Тина от " Един за различен " отпраши сама в Испания 

Брюнетката обаче не разяснява постоянно персоналния си живот, а сега не е ясно има ли си гадже. Ние се съмняваме да е сама, само че едно е повече от несъмнено, а точно какъв вид мъже харесва. За Анджелина са значими отношението на един мъж, а не по какъв начин наподобява, има ли брада или е безпрепятствено избръснат. " На някои мъже им отива да имат брада, на други - не ", отсече палавата бизнесдама.

Виж още: Плеймейтката Жанета Осипова лъсна в мрежата по голо дупе 

 Инфлуенсърката показа също по този начин в Instagram, че не си пада по Onlyfans. " Имам много по-различни цели в живота си ", сподели Анджелина, която е безапелационна, че няма да я забележим в известната платформа. Е, някои девойки настояват, че са станали милионерки за няколко години, с помощта на усърдието си в Onlyfans, което е обвързвано единствено с голи фотоси и порно клипчета. Анджи обаче твърди, че не е от този вид мацки и не я вълнуват сходни неща.

Изображение: https://www.instagram.com/andjellinaatanasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР