Анджела Ташева може и да е една от най-добрите приятелки

...
Анджела Ташева може и да е една от най-добрите приятелки
Коментари Харесай

Най-добрата приятелка на Tattstoner не остави нищо на въображението! Анджела пак прекали с фото

Анджела Ташева може и да е една от най-хубавите приятелки на Tattstoner, само че двете се разграничават в много неща. Е, да... еротични модели са, продават голите си фотоси и видеа в OnlyFans, само че Стефани не спи с почитателите си от платформата. Ташева пък разкри пред Vbox7, че  веднъж се е случвало.

Виж още: Версайският замък в София: Светлана Гущерова с огледало като на Краля Слънце, икона пък пази имението им 

Анджела не се тормози от работата си, а щом има търсене, се появява предложение на избрана услуга, за която се заплаща. В този случай - фотоси и видеа. Предимно. 

Мацката е много дейна и в Instagram, където единствено загатва това, което може да откриете в OnlyFans страницата ѝ. Ташева ни показа, че на месец е изкарвала по 9 бона, което значи, че търсенето дефинира количеството и качеството на предлаганото от Анджела.

Виж още: И тя е обвързана: Виктория от " Игри на волята " призна - има мъж до себе си!

Именно в Instagram профила си еротичната моделка реши да тийзне почитателите си с една фотография, която разтуптя не едно или две мъжки сърца. Става въпрос за фотографията тук:

Виж още: Край на приказката: Мика Стоичкова съобщи - още веднъж е свободна 

 Instagram

Не е нужно да ви цитираме мненията към фотото, тъй като евентуално и сами може да предположите в какъв жанр са. По-точно... какви предложения и похвали се леят. Анджи обаче не наподобява да им обръща внимание, само че това е по този начин, тъй като множеството гледат фотосите ѝ гратис.

Виж още: Златка в Дубай, детето при родственици - за какво? Фенове вбесиха Райкова с въпроси за Джизъса 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР