Анджела Крийкмор не се разстрои, отслабна и сега е щастлива.

...
Анджела Крийкмор не се разстрои, отслабна и сега е щастлива.
Коментари Харесай

Майка на две деца отслабна с 30 килограма, а мъжът ѝ я заряза

Анджела Крийкмор не се разстрои, отслабна и в този момент е щастлива. В персоналния й живот през днешния ден всичко е по-добре от преди

Като гледа тази стройна стегната хубавица надали някой ще заподозре жена, изтощена от наднорменото тегло. Въпреки това Анджела в действителност тежеше съвсем 90 кг. Да, за някои може и да не е доста, само че дамата има относително малък растеж, върху който 90 кг може да наподобяват като 150.

На 27 години тя се омъжва и има двама сина. Разбира се, след раждането фигурата ѝ се промени. Анджела не беше удовлетворена от това, тя не се оказа бодипозитивна. Тромаво вървене, зной, мъчно обличане на облекла . Диети, малко спорт, само че килограмите освен че не слизаха надолу, само че се качваха и още повече.

Съпругът беше срещу Анджела да отслабне

„ Винаги съм й казвал, че към този момент е доста красива. Беше хубава преди и отслабването не ме стимулира по никакъв метод. По-скоро противоположното – отблъсна ме “, споделя той. Веднага щом Анджела се зае да поправя фигурата си, брачният партньор й стартира да мърмори. Той е човек, който е доста надалеч от фитнеса. Здравословна храна? Уф, що за нелепости! Късната вечеря е ужасно нещо, съгласно него. Анджела се помири и продължи да яде хамбургери през нощта. Така минаха съвсем 10 години.

Но един ден Анджела най-сетне осъзна, че към този момент не може да се гледа в огледалото без омерзение.

По дяволите този живот, реши тя. Ще отслабна!

Анджела съумя освен да отслабне, само че и да оформи тялото на фантазиите си. Тя загуби 30 кг, трансформирайки се в екстра едва момиче. Съпругът не хареса измененията в метода на живот на фамилията. В последна сметка Анджела прекарваше повече време не в кухнята, а във фитнеса. Заради това двойката се раздели, като той беше този, който реши да напусне жена си.

Анджела не падна духом

Спортът става неин нов метод на живот и даже източник на приходи – тя става треньор. Също по този начин стартира да списва блог онлайн, с цел да показа своята история на триумфа. И тогава се случи същинско знамение: с помощта на нейното усърдие и изявленията в интернет Анджела откри нова обич.

Всичко стартира с работа и приключи с обич

Тя стартира да си написа с 51-годишният Марк, притежател на авто бизнес. Той реши да отиде на отмора в Тенерифе и повика Анджела със себе си – искаше тя да го тренира. Пет дни по-късно стана ясно, че въпросът няма да се ограничи единствено с тренировките. Марк и Анджела по този начин и не съумяха да се разделят, даже когато почивката им свърши.

„ Знаете ли, когато дамите ми пишат и се оплакват, че не могат да отслабнат заради домакинска работа, ги разбирам изцяло. Наистина е мъчно да отслабнете, когато готвите от самото начало за семейство, което не се интересува от вашата физическа форма, тъй като желаят пица , задушено, барбекю.

Сега има с какво да сравня: имах връзка, бях самотна, в този момент още веднъж имам връзка, само че не съм самотна. Даже в противен случай – освен отслабнах, само че съм и доста щастлива, споделя Анджела.

Инфо: www.mirror.co.uk

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР