Анди Руиз-младши е договорил боя си с Луис Ортиз, по

...
Анди Руиз-младши е договорил боя си с Луис Ортиз, по
Коментари Харесай

Първият палач на Антъни Джошуа ще се бие с Луис Ортиз

Анди Руиз-младши е договорил багра си с Луис Ортиз, по информация на ESPN, като се възнамерява мачът да се организира на 4 септември в Лос Анджелис.

Мексиканецът с американски паспорт се позигуби от сцената, откакто през 2019 година се трансформира в първия главорез на Антъни Джошуа, нокаутирайки го в 7 рунд в Ню Йорк, а половин година по-късно британецът си върна купите в Саудитска Арабия по точки. Руиз прекара съвсем 2 години в разгара на пандемията в съвсем цялостна изолираност преди през предходната пролет да се бие с Крис Ареола в Карлсън и да завоюва с решение.

Ветеранът Ортиз въпреки това съумя някак да се отърси от двете си загуби от Дионтей Уайлдър през 2018 година и 2019 година, само че другите му противници надалеч не са хора с водещи позиции в тежка категория. Той обаче е решен да продължи да преследва фантазията си за шампионски пояс, а възможна победа над „ Унищожителя “ би дала ясна поръчка за това.

Предстои срещата да бъде оповестена публично в околните седмици, като явно има потребност от доизкусуряване на договорите посред им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР