Анди Руис-младши поиска 50 млн. долара за реванш с Антъни

...
Анди Руис-младши поиска 50 млн. долара за реванш с Антъни
Коментари Харесай

Анди Руис поиска 50 млн. долара за реванш с Джошуа във Великобритания

Анди Руис-младши изиска 50 млн. $ за реванш с Антъни Джошуа на територията на Англия, гръмнаха през днешния ден медиите на Острова. Смятаният за асолютен новобранец мексикански боксьор провокира същинско земетресие в тежка категория предходната събота, когато нокаутира международния първенец на WBA, WBO и IBF в седмия рунд на мача им в “Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк. След шокиращата загуба британецът незабавно задейства клаузата за реванш, който би трябвало да се организира през ноември или декември.

Стадион “Милуниум” в Кардиф е любимец да посрещне двамата боксьори, само че “Медисън Скуер Гардън” и T-Mobile в Лас Вегас също са разновидности за домакини.

За първия мач с Джошуа Анди Руис прибра скромната сума от 7 милиона $. Но както се споделя, апетитът идва с яденето.
 “В момента моят екип договаря. Аз просто би трябвало да се подкрепям във форма, да бъда здрав и подготвен за реванща”, сподели той в изявление за Fight Hub TV. - Знаете, че бих желал да се удрям в Съединени американски щати или Мексико. Всичко зависи от договарянията. Ако от щаба на Джошуа желаят да отида във Англия, ще би трябвало да ми дадат 50 милиона $. Ако желаят да дойдат тук…всичко е въпрос на сделка.”

Руис има предпочитание вторият мач да се организира в Мексико, само че това е доста малко евентуално, защото изискванията за реванша са записани в предварителния контракт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР