Анди Мъри ще участва с „уайлд кард“ на предстоящия Мастърс

...
Анди Мъри ще участва с „уайлд кард“ на предстоящия Мастърс
Коментари Харесай

Анди Мъри получи „уайлд кард“ за Индиън Уелс


Анди Мъри ще взе участие с „уайлд кард“ на идния Мастърс шампионат в Индиън Уелс. Това стана ясно след обява на страниците на шампионата в обществените мрежи. Надпреварата в Калифорния ще се организира от 10 до 20 март.

Миналата година трикратният „мейджър“ първенец доближи до трети кръг в шампионата, откакто отстрани Адриан Манарино о Карлос Алкарас, само че по-късно загуби от Александър Зверев. До момента Мъри не е печелил купата в Индиън Уелс, като най-близо до това бе през 2009 година, когато игра на финала в „Рая на тениса“. Рафаел Надал обаче се оказа прекомерно мощен за британеца и завоюва изрично с 6-1, 6-2.

Мъри стартира мощно сезона, достигайки до финала на ATP 250 шампионата в Сидни, само че по-късно не е записвал две следващи победи. Миналата седмица двукратният олимпийски отличник взе присъединяване в шампионата в дубай, където победи Кристофър О’Конъл на старта, само че на осминафинала отстъпи пред Яник Синер.

Междувременно София Кенин също получи покана от уредниците на BNP Paribas Open. Шампионката на Australian Open за 2020 година, която сега е №89 в света, несъмнено изживява сложен интервал на корта. Американката доближи до четвъртфинал на шампионата в Аделаида през януари, само че той се оказа началото на серия от пет следващи провали.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР