Анди Мъри ще се завърне в игра за началото на

...
Анди Мъри ще се завърне в игра за началото на
Коментари Харесай

Анди Мъри ще се завърне в игра за сезона на трева

Анди Мъри ще се завърне в игра за началото на сезона на трева. Шотландският тенисист е декларирал присъединяване в шампионата от категория АТП 250 Libema Open в Холандия. Надпреварата ще се организира от 11 до 17 юни.

Мъри разгласи, че възобновяване му след интервенцията в хълбока върви по проект. Тенисистът се подложи на интервенцията в клиниката " Св. Винсънт " в Мелбърн при започване на годината с вяра да е подготвен за игра за " Уимбълдън ".

" Очаквам с неспокойствие да се завърна за сезона на трева и да играят за първи път в шампионата. Чух много положителни мнения за конкуренцията и кортовете наподобява, че са доста добре готови. Това е съвършеният метод да се приготвя за " Уимбълдън ", сподели двукратният първенец в третия за годината шампионат от Големия шлем.
В момента Мъри води подготовка в академията на Серена Уилямс и Патрик Муратоглу в Ница. Бившият лидер в международната класация не е играл формален мач от юли 2017 година, когато не съумя да отбрани купата от " Уимбълдън " след загуба от американеца Сам Куери в четвъртфиналите.

В края на декември Мъри се включи в демонстративния шампионат в Абу Даби, където загуби от испанеца Роберто Баутиста Агут. След това носителят на три трофеи от Големия шлем се насочи към Бризбейн, само че отхвърли присъединяване в последния миг.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР