Анди Мъри ще се състезава на Откритото първенство на Австралия

...
Анди Мъри ще се състезава на Откритото първенство на Австралия
Коментари Харесай

Лудориите на Анди Мъри доведоха до „нервна катастрофа“ майка Джуди да пие на Откритото първенство на Австралия

Анди Мъри ще се състезава на Откритото състезание на Австралия тази година, откакто накара майка си Джуди да пие по време на трагична победа на миналогодишния шампионат.

Мъри, който пет пъти е завършвал подгласник, само че в никакъв случай не е печелил Големия шлем, се наслаждения на най-хубавото си показване на шампионата от 2017 година предходната година, когато стигна до трети кръг. Британецът нокаутира 13-ия подложен Матео Беретини в сложна победа от пет сета в първия кръг.

Мачът продължи съвсем пет часа и водещата на Eurosport Барбара Шет разкри, че майката на Мъри й е споделила, че е „ нервна руина “ и би трябвало да посети бара за шампанско, с цел да успокои нервите си.

„ Говорих с Джуди Мъри, която седеше на трибуните тъкмо зад Иван Лендъл и мен “, разкри Шет след мача. „ Поздравих я, отлично, би трябвало да е било мъчно. Имате ли още бели косми на главата си?

„ Тя сподели: „ Отидох напряко в бара Champagne. Защо ми предизвиква това? Аз съм нервна руина! “ Така че тя изпи няколко шампанско и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР