Анди Мъри се класира за втория кръг на турнира от

...
Анди Мъри се класира за втория кръг на турнира от
Коментари Харесай

Мъри стартира с трисетова победа на Индиън Уелс

Анди Мъри се класира за втория кръг на шампионата от сериите Мастърс в Индиън Уелс. Бившият номер едно в света отстрани аржентинеца Томас Ечевери след 6-7(5), 6-1, 6-4. Британецът направи следващ маратонски мач тази година и изкара 3:12 часа на корта. Това е седми случай през сезона, в който той играе съдбоносен сет.

„ Дадох всичко от себе си и се борих до край. Искам да давам най-хубавото в последните ми години на корта. През този сезон към този момент съумях да печеля някои брутални мачове. Невероятно е, тъй като го направих още веднъж. Дори някак си стартира да ми харесва. Много съм стимулиран, продължава да ми харесва да упражнявам и да се състезавам “, разяснява Мъри., от които 23-годишният Ечевери избави 16.

Във втория кръг британецът ще играе против поставения под номер 15 Пабло Кареньо Буста.

Французинът Адриан Манарино отстрани първенеца от 2019 година Доминик Тийм след 4-6, 6-4, 7-6(5). Тийм, който получи уайлд кард, се завърна в шампионата за първи път след спечелването на купата. Австриецът пропиля задатък от сет и 4-1 гейма във втория сет. Освен това в тайбрека на третата част той водеше с 5:3 точки, само че позволи поврат.

„ Знаех, че в случай че разгадавам единствено на обичайна си игра, ще изгубя. Затова пробвах да бъда малко по-агресивен и това даде резултат. Ретурите ми се получиха във значимите моменти и мисля, че това беше ключът към успеха “, разяснява Манарино. Във втория кръг той ще играе против номер 19 Лоренцо Музети.

Финалистът в шампионата през 2017 година Стан Вавринка започва с триумф след 6-4, 1-6, 6-1 над Александър Вучич. Вавринка ще играе във втория кръг против номер 26 Миомир Кецманович.

Квалификантът Танаси Кокинакис се оправи с участващия с уайлд кард Брендън Холт след 6-4, 6-1. Във втория кръг той ще се изправи против лидера в схемата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР