Анди Мъри разкри, че е имал физически проблеми по време

...
Анди Мъри разкри, че е имал физически проблеми по време
Коментари Харесай

Анди Мъри: Нори няма с какво да ме изненада


Анди Мъри разкри, че е имал физически проблеми по време на мача със Стан Вавринка и в последния гейм от дуела се е борил, с цел да остане в разиграванията. Трикратните „мейджър“ първенци изиграха нов зрелищен конфликт между тях, като в последна сметка британецът победи със 7-6(3), 5-7, 7-5 и усъвършенства салдото си против Stanimal на 13-9.

„При актуалните климатични условия кортът е доста бърз. Чувствам се изтощен физически. По време на мача имах проблеми с крампи, както ми се случи и във Вашингтон. Това явно е нещо, на което би трябвало да обърна много по-сериозно внимание“ – сподели Мъри в изявлението си след мача.

„Опитах се да играя по-офанзивно и да приключвам по-често с офанзиви на мрежата. В доста случаи не ми се получи, само че желанието ми беше напълно ясно. В съпоставяне с предходния ми мач през днешния ден бях по-агресивен на втори ретур, което също бе фактор в моя изгода. В последния гейм просто се борех и се пробвах да намеря метод да преодолея отбраната му“ – добави двукратният олимпийски първенец.

В идната фаза ще забележим много забавен конфликт сред Мъри и актуалната първа ракета на Англия – Камерън Нори. Световният №11 също игра три сета във вчерашния си дуел, надделявайки със 7-6(5), 4-6, 6-4 над Холгер Руне.

„Камерън е левичар и като цяло стилът му е доста по-различен от този на Стан. Удря плосък бекхенд и играе с доста топспин при форхенд. Прекарали сме известно време на корта дружно, тъй че не мисля, че има с какво да ме изненада“ – разяснява някогашния №1.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР