Анди Мъри потвърди, че ще играе само на двойки на

...
Анди Мъри потвърди, че ще играе само на двойки на
Коментари Харесай

Анди Мъри ИЗВЪРШИ Уимбълдън на сингъл, но си дава шанс за приказно сбогуване SW19

Анди Мъри удостовери, че ще играе единствено на двойки на Уимбълдън, откакто се бореше да си възвърне фитнеса след интервенция на гърба.

Мъри трябваше да играе против Tomas Machac на сингъл при мъжете във финалния мач на централния корт във вторник вечерта. Но 37-годишният шотландец реши да се отдръпна от надпреварата, защото не е имал задоволително време да се възвърне от последната си травма.

Двукратният първенец на Уимбълдън легна под ножа предходната събота, за в профил гръбначната киста, която го беше принудила да се отдръпна поради травма в Queen's Club на 19 юни. Той тренира интензивно на Уимбълдън в опит да си даде най-хубавия късмет да се състезава, играйки час и половина с Кайл Едмънд в понеделник.

„ Беше добре, в този момент ще отида да поговоря с екипа си и ще приказвам със фамилията си довечера и по-късно ще взема решение “, сподели Мъри пред кореспонденти по-късно. " Става по-добре. Тестването на нещата, които направих, беше положително. Просто би трябвало да реша дали е задоволително, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР