Анди Мъри определи Даниил Медведев като един от любимите му

...
Анди Мъри определи Даниил Медведев като един от любимите му
Коментари Харесай

Мъри: Медведев е един от любимите ми играчи


Анди Мъри дефинира Даниил Медведев като един от обичаните му тенисисти в тура. Двамата се изправиха на финала в Доха, а 27-годишният руснак победи с 6-4, 6-4. Така той удължи серията си от победи на девет поредни, откакто стана първенец и в Ротердам.

„ Горд съм от направеното през седмицата, както и отцелия ми екип, който направи по този начин, че да съм тук на тази сцена “ – сподели британецът.

„ Даниил е един от обичаните ми играчи и един от най-хубавите в тура. Беше ужасно да имам опцията да играя против някого на такова равнище “.

Самият Медведев се пошегува със противника си, правейки отпратка към триумфът на Анди на полуфиналите, където избави пет мачбола.

„ Помислих си: „ Боже, имам мачбол против Анди – това не е по никакъв начин добър знак “. Не мисля, че би трябвало да се приказва за ново потомство в моя случай, тъй като към този момент съм на 27 години. Да играя против хора като Новак, Роджър, Анди и Рафа постоянно е било необикновено чувство “ – сподели Медведев.

Той изрази и разочарованието си от топките, с които се играе:

„ Стават супер пухкави. Не знам коя е точна дума, само че в един миг се усещат доста мудни и тежки. Така че беше мъчно и за двама ни. Още на Australian Open имаше хора, които се оплакват – проблеми с раменете, лактите, китките “.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР