Анди Мъри направи голям намек, че ще се пенсионира това

...
Анди Мъри направи голям намек, че ще се пенсионира това
Коментари Харесай

Анди Мъри намекна, че ще се пенсионира това лято, с откровено признание след забележителна победа

Анди Мъри направи огромен намек, че ще се пенсионира това лято, като разкри, че навлиза в „ последните няколко месеца “ от кариерата си.

Шотландецът, който ще навърши 37 през май, завоюва своя 500-ен мач на твърди кортове, като се пребори и победи Денис Шаповалов в три сета в Дубай в понеделник. Това беше втората победа на Мъри в шест шампионата през 2024 година и по време на последното си проваляне в Катар той сподели на своя треньорски щаб: „ Тази игра към този момент не е за мен “.

Трикратният първенец от Големия шлем сподели през декември, че това може да е последният му сезон – и той призна, че е можел да се появи за последно на Australian Open предишния месец. Мъри сподели: „ Понякога хората четат доста в това, което споделям на корта. Не постоянно е рационално. Но по този начин или другояче всички ме питат за това от самото начало.

„ Вижте, аз явно към момента обичам да се състезавам, към момента обичам играта, само че става все по-трудно и по-трудно, колкото повече остарявате, да се състезавате с младите момчета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР