Анди Мъри може да се завърне на корта за турнира

...
Анди Мъри може да се завърне на корта за турнира
Коментари Харесай

В Куинс се надяват да видят Мъри

Анди Мъри може да се завърне на корта за шампионата на “Куинс Клъб” в Лондон. Организаторите на надпреварата пазят “уайлд кард “ за 31-годишния шотландец, който има пет трофеи там. Двукратният първенец на “Уимбълдън” за последно игра на Откритото състезание на Австралия през януари. Тогава той загуби в трагичен петсетов мач от Роберто Баутиста Агут в първия кръг.

Преди шампионата в Мелбърн някогашният номер 1 в света разгласи през сълзи, че след “Уимбълдън” ще се откаже от тениса. Той претърпя интервенция на бедрото през януари. През март Анди разгласи, че не усеща болежка, само че добави, че възможностите му да играе на домашния шампионат от Големия шлем са “по-малко от 50%”.

Andy Murray could make his return to tennis at @QueensTennis after the tournament’s organisers held a wild card for the three-time Grand Slam champion.

https://t.co/APpKOgwPn2 pic.twitter.com/PQxKg6GsmN
— Sky Sports Tennis (@SkySportsTennis) May 7, 2019
Турнирът в Куинс стартира на 17 юни. Участие са удостоверили трима от топ 10 - Кевин Андерсън, Хуан Мартин Дел Потро и Стефанос Циципас. Шампионът от предходната година Марин Чилич, Стан Вавринка и Ник Кирьос също са дали поръчка за шампионата.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР