Анди Мъри изостри играта си по време на тренировките, но

...
Анди Мъри изостри играта си по време на тренировките, но
Коментари Харесай

Мъри: Време е да тествам себе си на сингъл

Анди Мъри изостри играта си по време на тренировките, само че шотландецът съобщи, че е настъпил моментът в действителност да тества себе си, завръщайки се на сингъл в Синсинати. Мъри претърпя интервенция за промяна на тазобедрената става през януари в опит да избави кариерата си, като се завърна неотдавна на двойки.

32-годишният тенисист е подготвен да се завърне на сингъл, като първият му мач след загубата от Роберто Баутиста Агут на старта на Аустрелиън Оупън, ще бъде против французина Ришар Гаске. „ Представянето ми против топ играчите по време на тренировките беше на равнище “, показа трикратният първенец в шампионатите от Големия шлем, който сега заема 325-то място в международната класация. „ Но в даден миг би трябвало да направиш идната крачка и да се опиташ да играеш в спортен мач. Най-бързият метод, по който може да забързаш този развой, е като си на подготвителния корт и играеш с най-хубавите “.

Мъри осъзнава чудесно, че ще му отнеме време да възвърне положителното си придвижване по корта. „ Не чакам да се движа толкоз добре по корта, колкото преди, само че несъмнено мога да се придвижвам по-добре, в сравнение с в този момент “, изясни той. „ Ще ми отнеме време, само че аз започнах да упражнявам на сингъл преди две седмици. Когато играеш на най-високо равнище против най-хубавите играчи в света, те удрят топката крепко и това лишава време, до момента в който свикнеш още веднъж “. Шотландецът сподели още, че се е въодушевил от легендата на двойки Боб Брайън, който се завърна сполучливо на корта след претърпяна интервенция на бедрото. „ Вероятно щях да се подложа на интервенция, по този начин или другояче “, сподели Мъри. „ Но не съм сигурен, че щях да опитам още веднъж да играя тенис, в случай че не знаех всичко това, което той ми описа за възобновяване си след интервенцията. Той бе брилянтен “.

Мъри се завърна на двойки през юни, като завоюва шампионата в Куинс в тандем с Фелисиано Лопес, с който си партнира и в Монреал до осминафиналите на конкуренцията предходната седмица и ще играе дружно и в Синсинати. Шотландецът, който игра смесени двойки дружно със Серина Уилямс на Уимбълдън, ще се изправи против поставения под номер 4 Доминик Тийм във втори кръг, в случай че преодолее на старта Гаске. „ Осъзнаваш, че завръщането на сингъл е мъчно нещо, тъй като зависиш от ориста на жребия през по-голямата част от времето. Ще дам всичко от себе си, с цел да се оправя, уповавам се това да е единствено началото на нови и нови вълнуващи конфликти в шампионатите на сингъл “, приключи той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР