Анди Мъри даде позитивни новини относно възстановяването си и каза,

...
Анди Мъри даде позитивни новини относно възстановяването си и каза,
Коментари Харесай

Добри новини за Анди Мъри

Анди Мъри даде положителни вести по отношение на възобновяване си и сподели, че се усеща добре след няколко седмици тренировки на корта. Преди към месец се появиха информации, че някогашният №1 може още веднъж да се подложи на интервенция поради затруднение на травмата в тазобедрената става, само че шотландецът показа, че все още всичко със здравето му е наред.

„ Когато положението ти не се усъвършенства след четири или пет седмици отмора, по някакъв метод това те подухва на мисълта: „ Трябва в допълнение да изследваме казуса “, показа трикратният първенец от Големия шлем пред Amazon Prime.

„ Когато си помислиш това, започваш да си представяш най-лошото. Ако това се случи, несъмнено кариерата ти е застрашена. Беше мъчно поради самите прочувствени върхове и падения, както и поради това, че не знаеш какво тъкмо се случва, а пред теб стоят най-лошите вероятни сюжети “, сподели Мъри.

Бившият №1 няма формален мач от финалите на Купа „ Дейвис “ насам, които се организираха през ноември 2019 година В началото на март Анди разкри детайлности към физическото си положение и показа за какво отхвърли присъединяване на няколко следващи шампионата. Обясни, че при интервенцията за замяна на тазобедрената става, на която се подложи през януари 2019, от време на време се постанова нова намеса, с цел да се отстранят израстъци на костите.

.@primevideosport releases Andy Murray interview during tennis hiatus #tennis #AmazonPrime #sport https://t.co/SfcdTlLkoH
— Broadcast Sport (@broadcast_sport) March 24, 2020
„ Става дума за „ хетеротопична осификация “. Тя може да се появи сред 12 и 16 месеца след интервенция “, изясни Мъри.

Сега обаче, откакто е провел няколко по-дълги тренировки, се надява да няма повече затруднения, с цел да може да възобнови присъединяване си в Тура, когато конкуренциите от ATP се завърнат след 7 юни.

„ Преминаваш през скенери и си мислиш, че ще получиш най-лошите вести. От тази позиция е мъчно, само че, за наслада, новините са в действителност положителни “, показа трикратният първенец от Големия шлем.

„ Тренирах на корта през последните няколко седмици и се усещах в действителност добре. Тренирах по два часа дневно, а в някои дни – по два часа и половина. Контузената област даде позитивна реакция, тъй че притискам палци нещата да не се трансформират “, сподели Анди Мъри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР