Анди Фарел отхвърли предположенията, че запазването на титлата на Шестте

...
Анди Фарел отхвърли предположенията, че запазването на титлата на Шестте
Коментари Харесай

Анди Фарел отхвърли приказките за „анти-кулминация“ на Шестте нации след края на кандидатурата за Големия шлем

Анди Фарел отхвърли догатките, че запазването на купата на Шестте народи на Гинес към този момент може да се почувства като анти-кулминация след нашумелия блян на Ирландия да се върне към обратно Големия шлем беше смачкан.

Действащите първенци изглеждаха в добра позиция да влязат в историята, като направиха поредни турнирни чисти удари, преди да претърпят последна загуба в събота от противника за купата Англия в Туикенъм.

Избягване на провалянето от Шотландия във финалния кръг съвсем несъмнено ще подсигурява, че Ирландия ще резервира короната си, до момента в който даже загуба отново ще накара страната на Стив Бортуик да се нуждае от победа с бонус точки във Франция, с цел да грабне популярност.

Старши треньорът Фарел, който счита, че би било „ незаслужено “ тимът му да продължава да взе участие в конкуренцията за Големия шлем след най-хубавото показване на Англия под управлението на Бортуик, има предпочитание да сложи нещата в вероятност, движейки се към това, би трябвало да бъде още еди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР