Андер Ерера сподели, че съотборникът му в Пари Сен Жермен

...
Андер Ерера сподели, че съотборникът му в Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Неймар завел целия отбор на ПСЖ на вечеря

Андер Ерера показа, че съотборникът му в Пари Сен Жермен Неймар е направил страховит жест към всички играчи в тима. Бразилецът е приел футболистите на вечеря в дома си.

Вечерята се състояла след началото на рецесията с ковид, само че преди футболът да бъде спрян и да бъдат въведени ограничения на изолираност във Франция. По-късно Неймар се прибра в родината си, където е от няколко седмици.

" Бяхме в неговата къща на вечеря. Покани всички. Когато чуя по какъв начин някои публицисти приказват, че Неймар не мисли за ПСЖ, а видях какво направи в този интервал. Не мога да допускам. Той е футболист от международна класа, който мисли доста за групата и колектива ", показа Ерера.

Ander Herrera: Neymar has done so much for PSG, he's united us all.#PSG pic.twitter.com/vl4xzhJkIp
— Ansah Apagya (@ansah_apagya) April 15, 2020
Испанецът разяснява и тематиката с обновяване на шампионата. " Аз се надявам, че ще подновим игра. Не съм специалист, само че евентуално с проби на играчите и единствено 50 индивида на тим, или мачове пред празни трибуни. Според мен футболът би трябвало да продължи, само че преди всичко е здравето. Ако няма риск, мисля, че футболът е доста значим за всички ". Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР