Андер Ерера обясни защо е избрал да подпише с Пари

...
Андер Ерера обясни защо е избрал да подпише с Пари
Коментари Харесай

Ерера разкри защо е избрал ПСЖ пред Ман Юнайтед

Андер Ерера изясни за какво е избрал да подпише с Пари Сен Жермен. 29-годишният халф мина във френския сътрудник като свободен сътрудник, откакто договорът му с Манчестър Юнайтед изтече. Испанецът се обвърза с парижани за пет години и ще получава към 300 000 паунда на седмица.

След като бе показан, Ерера разказа Париж като " най-красивият град в света ". " Пари Сен Жермен е най-великият клуб във Франция. Постоянно се развива, бори се за всеки вероятен трофей. Надявам се да продължим да пишем история. Обещавам три неща: работа, професионализъм и пристрастеност ", показа играчът.

Той добави, че една от аргументите да избере ПСЖ са почитателите: " По време на мача в Шампионската лига на " Олд Трафорд ", почитателите на ПСЖ бяха невероятни. Пееха, подкрепяха отбора си през целия мач. Това е нещо, което няма да не помни ".

Official: PSG have signed Ander Herrera on a five-year deal until 2024. #mufc pic.twitter.com/9Gbg3if5az
— United Xtra (@utdxtra) July 4, 2019
Според британските медии повода да не остане в Манчестър Юнайтед са малко по-различни. Ерера е изискал заплата от 350 000 лири на седмица и петгодишен контракт, което би го направил вторият най-скъпоплатен състезател в клуба след Алексис Санчес. Испанецът дойде на " Олд Трафорд " от Атлетик Билбао през 2014 година Той изигра 189 мача и означи 20 гола с екипа на " алените дяволи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР