Анатоли Цеков, родом от Монтана, е във водещия екип на

...
Анатоли Цеков, родом от Монтана, е във водещия екип на
Коментари Харесай

Българин в САЩ е сред създателите на нова теория за лечение на рак

Анатоли Цеков, родом от Монтана , е във водещия екип на компания Affigen в Сейнт Луис – Съединени американски щати,  която е на прага на изобретение в лекуването на онкологичните болести .  Българинът е началник на лабораторните проучвания в  компанията, основана през 2016 година за насърчаване имунотерапия от нова генерация  за лекуване на рак. 

" Спри рака! ": Благотворителен крос и конференция за новостите в хематологията

Анатоли отпътува за Съединени американски щати със фамилията си когато е 11-годишен. Коренът на рода му е от село Клисурица. Той приключва висшето си обучение във Вашингтон и става специалист по клетъчна молекулярна биология и биохимия . Има петнадесет години опит, както в университетските среди, по този начин и в промишлеността. Автор е на доста проучвания, лабораторни способи, разбори и изявления в региона.  

Преглеждат гратис за рак на гърдата

Ние се концентрираме върху Ахилесовата пета на рака – протеинът в туморната  клетка , който е друг от този, създаден от обикновено функциониращата клетка. Процесите, които протичат при използването на биологичните артикули, са с висока сензитивност и точност, тъй че да бъде понижен риска от увреждане на здравите кафези ”, написа на формалния уебсайт на компанията.

Новата терапия за лекуване на рака тази година е влезнала в пред клиничен стадий , следва да бъде клинично тествана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР