Анастасия Павлюченкова е тествана положително за коронавирус и е изолирана

...
Анастасия Павлюченкова е тествана положително за коронавирус и е изолирана
Коментари Харесай

Руската първа ракета е заразена с COVID-19

Анастасия Павлюченкова е тествана позитивно за ковид и е изолирана преди идния първи шампионат от Големия шлем за годината в Мелбърн. 30-годишната тенисистка, която стигна четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън през 2017, 2019 и 2020, ще има съществени проблеми с подготовката си преди началото на конкуренцията на „ Мелбърн Парк “.

Рускинята сама разкри, че е дала позитивен тест за вируса и сега се карантинира след идването си в Австралия във вторник.

„ Бях изцяло имунизирана и се подготвях за старта на сезона в Дубай. Но живеем в доста сложни и непредсказуеми времена. В момента съм в цялостна изолираност, в специфичен хотел и последвам всички протоколи под наблюдението на лекарите. Сега е значимо да се грижите за себе си и за здравето на другите. Ще се върна на корта, когато е безвредно за всички “, написа тя в Туитър.

— Anastasia Pavlyuchenkova (@NastiaPav)
Павлюченкова, която загуби в първия си край на шампионатите от Шлема от Барбора Крейчикова на Ролан Гарос през юни, в този момент е под въпрос за Шлема в Мелбърн, който започва на 17 януари. Рускинята сега се намира на 11-а позиция в международната класация при дамите и е считана за една от водещите претендентки за купата в Австралия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР