Анастас Герджиков е безспорен ерудит и авторитет, широко скроен човек,

...
Анастас Герджиков е безспорен ерудит и авторитет, широко скроен човек,
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Проф. Герджиков има чувство за мисия

Анастас Герджиков е неоспорим ерудит и престиж, необятно скроен човек, който спори без да наскърбява, човек, който реализира задачите си. България има потребност от подобен човек.

Това сподели пред Българска национална телевизия някогашният министър на образованието Красимир Вълчев от ГЕРБ.

" Надяваме се да не бъде подсилен единствено от ГЕРБ. Влиза в сложна борба, само че надвива възприятието за задача ", добави Красимир Вълчев.

Инициативният комитет показа кандидатпрезидентската двойка Анастас Герджиков-Невяна Митева

Той изрази утвърждението си, че учебните заведения са отворени. По думите му е реалност, че по време на отдалеченото образование е потърпевша мотивацията на децата да учат. Не можем да прехвърляме върху децата тежестта на пандемията, добави Красимир Вълчев.

Той разяснява и вероятността за диалози сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ".

" Ако желаеме протегнати ръце, би трябвало да си признаем доста неща взаимно, в това число какво направи ГЕРБ през последните 12 години, аз не мисля, че в тяхното политическо говорене имаше задоволително обективизъм, беше неразрешено да се приказва, че през последните години е направено нещо позитивно. Ние имаме тематиките, по които можем да намерим публичния и политическия консенсус ", акцентира още Красимир Вълчев.

Според него доста от политическите водачи са заложници на това, че са посели ненавист и разделяне.

" Сега би трябвало да проявят водачество и да кажат всички тези хора, които радикализираха " Вижте, имаме отговорност на държавници, освен на политици ", сподели още Красимир Вълчев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР