АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Мериленд Хаус прие мярка в понеделник,

...
АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Мериленд Хаус прие мярка в понеделник,
Коментари Харесай

Мериленд Хаус гласува законопроект за насочване на 750 милиона долара за транспортни нужди

АНАПОЛИС, Мериленд (АП) — Мериленд Хаус одобри мярка в понеделник, ориентирана към прекачване на 750 милиона $ за десетилетие за транспортен фонд, част от напън от страна на демократите, които управляват Камарата, за увеличение на приходите за превоз и обучение.

След три седмици до края законодателите доближиха точката в законодателната сесия на щата, когато ограниченията, които се надяват да одобряват тази година, нормално се чака да бъдат утвърдени от най-малко една камара. Това е по-скоро тенденция, в сравнение с обвързващо предписание. Мерките към момента могат да стигнат до бюрото на губернатора, даже и да не са били признати от една камара на този стадий.

Камарата гласоподава 91-42 за Закона за промяна на таксата на Мериленд от 2024 година, изпращайки мярката към Сената, който не е изразил поддръжка за огромна част от пакета на Камарата от 1,3 милиарда $. Законопроектът ще изисква транспортната администрация на Мериленд да трансферира 75 милиона $ всяка година, считано от 1 юли 2025 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР