АНАМОСА, Айова (АП) — Ники Хейли спря в четвъртък да

...
АНАМОСА, Айова (АП) — Ники Хейли спря в четвъртък да
Коментари Харесай

Избирател накара Ники Хейли да нарече Доналд Тръмп „сериозна опасност“ за САЩ. Ето как тя отговори

АНАМОСА, Айова (АП) — Ники Хейли спря в четвъртък да отговори на въпроса на един гласоподавател от Айова по метода, по който той се надяваше.

Зададен от 44-годишния Джейкъб Шънк, с цел да дефинира Доналд Тръмп като „ сериозна заплаха за страната ни “, Хейли означи през рецензиите към някогашния президент, вариращи от външната политика до държавните разноски. И тогава някогашният дипломат на Организация на обединените нации се обърна към предизвикването, пред което са изправени тя и губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, нейният непосредствен противник за второто място след Тръмп, единствено седмици преди началото на първичното гласоподаване.

„ Проблемът е, че това, с което се сблъсках, е, че анти-Тръмпър не считат, че го ненавиждам задоволително. Привържениците на Тръмпер не считат, че го обичам задоволително “, сподели Хейли на Шънк в кметството в източна Айова.

Коментарът на Хейли отразява едно от главните провокации пред нейната акция, защото тя се пробва да завоюва тези, които към момента се възхищават на някогашния президен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР