Аналог на телефонния бот Наталия звъни на абонати на А1,

...
Аналог на телефонния бот Наталия звъни на абонати на А1,
Коментари Харесай

Наталия се прекръсти на Виктория и предлага шефско място

Аналог на телефонния бот Наталия звъни на клиенти на А1, като към този момент се показва под името Виктория. Обажданията бяха засечени от читатели на News.bg.

Освен името обаче е разнороден и репертоара, а и мизата е вдигната. Докато Наталия задаваше въпрос, обвързван с поръчка и приемане на пратка, Виктория предлага непосредствено - мениджърско място в софийска компания.

Гласът в телефона изяснява, че клиентът е спечелил конкурс. След известно време и без значение от отговора, даже и той да е опит за кокетничене, пита " А вие нали сте от София "? Но очевидно даже и флиртът да може да се осъществя, в случай че клиентът е въпреки всичко от София, Виктория не се интересува от това и връзката прекъсва.

Припомняме, през юни 2023 година Дирекция " Киберпрестъпност " към ГДБОП стартира инспекция по случай с телефонен бот, който събира данни за местоположението на хора посредством позвънявания.

Оказа се обаче, че данни по този метод не е нелегално да се събират и не се нарушават по този метод положителните потребителски практики, защото информацията, която се събира, не е сензитивна.
 ГДБОП ревизира събиране данни за местонахождение на хора с позвънявания от телефонен бот
ГДБОП ревизира събиране данни за местонахождение на хора с позвънявания от телефонен бот

Предполага се, че става дума за рекламна или маркетингова кампания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР