Аналог на филмовия мистър Опасен чар, изигран преди години от

...
Аналог на филмовия мистър Опасен чар, изигран преди години от
Коментари Харесай

Арестуваха убиеца на благоевградчанина Ал.Пашов! Мистър Опасен чар, измамил 13 дами със 100 бона 



Аналог на филмовия мистър Опасен сексапил, изигран преди години от Тодор Колев е бил арестуван в Ямбол вследствие на проточило се досъдебно произвеждане за голям брой измами против дами от цялата страна. На 11 февруари белезниците са щракнали към китките на 43-годишния Петър Димитров, който в продължение на две години съумял да увлече в лъжливите си мрежи 13 дами и един мъж, като ги убедил да изтеглят банкови заеми в негова изгода.

Парите били нужни сякаш за покриване на отговорности към Национална агенция за приходите и разблокиране на персонална сметка. Запознанството с евентуалните жертви ставало в обществените мрежи, за малко време роденият в Елхово чаровник успявал да убеди дамите, че се нуждае от незабавната им интервенция, с цел да позволи финансовия си проблем.

Жертвите са на друга възраст, някои от тях реагирали още на първата среща и с подготвеност теглили заеми от 3 до 30 000 лева, разясняват осведомени с хода на досъдебното произвеждане. На връх свети Валентин състав на ямболския съд реши да остави „ чаровника “ за непрекъснато зад решетките. Преглед обратно във времето демонстрира, че Петър Димитров има зад тила си 4-годишна ефикасна присъда по дело за ликвидиране по несъобразителност.

Убийството Димитров направил през 2012-а година до момента в който работел в страната Израел, абсурдът сред него и жертвата, благоевградчанинът Александър Пашов избухнал на 20 юли на строителен обект в град Ришон ле Цион. В хода на разпрата Димитров размазал със стол главата на 49-годишния си конкурент си и той умрял седмица по-късно в болничното заведение.

Тялото на благоевградчанина бе върнато в запечатан ковчег, едвам след погребението околните му научили детайлности за случилото се и поискали есхумация. Това станало на 20 ноември 2013-а година, правосъдните лекари по безапелационен метод открил същинската причина за гибелта

Присъдата по отношение на Петър Димитров е била доказана от Върховен касационен съд през 2015-а година, съдът постановил килърът да заплати на брачната половинка Димитринка 80 000 лева и по 100 бона на двете му деца. Мъжът е напуснал пандиза преди две години и половина, на процедура съвсем незабавно по-късно почнали контактите му с набелязаните за обиране дами,съобщава Телеграф..

Като естествено образован и с необикновено възприятие за хладнокръвие разказват измамника осведомени с биографията му. Въпреки че нямал приключено приблизително обучение Петър съумял да „ омагьоса “ доста бързо жертвите си – дами с дипломи за висше обучение и сериозен опит в бизнеса.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР