Аналният секс не е за мен, ще си кажат много

...
Аналният секс не е за мен, ще си кажат много
Коментари Харесай

Наръчник за начинаещи в употребата на анален разширител

" Аналният секс не е за мен ", ще си кажат доста хора. И ще са прави - аналният секс в действителност е процедура, която не подхожда на всеки. Понякога да се довериш на сътрудник да проникне в " неразрешеното място " изисква повече доверие и релаксация от всеки различен вид секс и доста двойки в никакъв случай не доближават това равнище, по една или друга причина, написа sexwell.bg.

Дори аналният секс да не е вашето нещо, по каквато и да е персонална причина, добре е да знаете, че това напълно не значи, че не можете да се наслаждавате на анална стимулация. Може в никакъв случай да не допуснете член до дупето си и отново да се наслаждавате на чувствата, които аналната стимулация може да предложи.

Как по този начин?

Аналните играчки са аксесоар, който може да ви служи в две посоки - да ви приготви за анален секс или да ви разреши да мастурбирате сами, напълно безвредно на това внимателно място. Дотук добре - само че аналните играчки са доста, в действителност доста и може би е мъчно да се ориентирате с какво да започнете?

В тази публикация ще разгледаме съответно аналните разширители, бът плъгове или просто " анални тапи ", от кое място да започнете и по какъв начин да изберете най-хубавото за вас.
Три са най-важните въпроса, които би трябвало да си зададете: С какъв размер желая да стартира? Колко време желая да го нося? Какво чувство диря? С какъв размер желая да стартира?
Човек може да е прекалено нерешителен или прекалено алчен при избора на анален плъг. При всички положения, в случай че в никакъв случай не сте слагали нищо в дупето си, даже пръст, е добре да си купите нещо малко, с което да започнете. Ако сте задоволително отпуснати и сте лубрикирали играчката добре, ще влезе без проблем, даже да е малко по-голяма от пръста ви. Бариерата е най-вече психическа.

Постепенно, когато усетите възприятието от анален разширител в дупето и фантазията ви стартира да се вихри, е допустимо да поискате по-голям и изпълващ бът плъг. Най-добрият съвет е да прогресирате последователно. Предлагат се комплекти със степенувани размери.
Колко време желая да го нося?
Има два типа анални разширители - за малко и за дълготрайно носене.

Тези, които са за малко носене, имат кръгла основа (или във формата на сърце, опашка и т.н.), а тези за дълготрайно носене - основа като лодка, която приляга сред бузите на дупето. Ако желаете да носите аналния разширител за малко време (по време на секс, мастурбация, в спалнята) можете да си изберете плъг с каквато и да е необятна основа. Ако обаче желаете да носите играчката повече от няколко часа и даже да излезете на открито с нея, ще ви би трябвало такава, която ще прилегне сред бузите, няма да убива до момента в който седите и няма да стърчи под облеклата ви.
Мога да нося аналния си разширител на открито?
Да! Първите излизания с анална запушалка може да ви се костват странни и да се чувствате като че ли всички знаят, че криете нещо... Всъщност, точно това е нещото, което възбужда хората по принцип - че имат дребна загадка, за която единствено те знаят. Добре е първоначално да подберете по-малък и стилен модел, който да е несъмнено, че няма да се изхлузи (например от силикон, а не от метал или стъкло). Възможно е при първото си излизане да имате възприятието, че тапата се изхлузва, а тя да си е на мястото, просто да се движи до момента в който ходите. За да ви е умерено, вземете си мокри кърпички и торбичка за предпазване на разширителя. Ако ви стане неловко, минете през тоалетната и извадете играчката.
Какво чувство диря?
Усещането се дефинира от материала и дизайна на аналния разширител.

Ако търсите бързо и безпрепятствено навлизане с дълго носене - металните / хромирани и стъклените тапи влизат доста елементарно и не оказват съвсем никакво противодействие при допира си със сфинктерните тъкани. Също по този начин се изваждат доста елементарно. Друго преимущество е, че не изсъхват. Дори да сложите лубрикант, той в някакъв миг ще изсъхне и.ще направи изваждането на играчката по-трудно, в случай че е носена по-дълго време. Така че, в случай че търсите играчка за дълготрайно носене, стъклото и метала са добър избор.

Ако търсите компактно и изпълващо навлизане с малко носене - силиконовите тапи и тези от по-гъвкав материал основават повече търкане при навлизане и надлежно се нуждаят от повече лубрикант. При тях размерът не значи наложително голяма тежест, както е при стъклените и металните плъгове.

И последно, само че не по значимост... Много лубрикант, доста!

Анусът не се овлажнява самичък, а проникването без навлажняване е мъчително и може да ви откаже от аналната стимулация. Щедро количество лубрикант, съгласуван с материала на вашата играчка, дава обещание елементарно навлизане и приемлива игра.
Съвети за сигурност
Използвайте единствено играчки с необятна основа или халка, която да придържате непрекъснато, тъй като тя предотвратява навлизането на играчката надълбоко в ректума. Може да ви се коства неуместно концепцията, че в случай че нещо влезе в ректума, не може да излезе, само че е реалност - червата са много нагънати и солидните предмети елементарно влизат прекомерно дълбоко и се заклещват. Отстраняването е само по действен път.

Не използвайте зеленчуци, дезодоранти, писалки и други предмети, тъй като могат да се счупят и да останат вътре, или да се нараните.

Ако употребявате отпускащи спрейове, не прекалявайте с размера на играчките. Евентуални пострадвания ще станат очевидни след отминаването на резултата.

Използвайте лубриканти, предопределени за интимна приложимост. Не ползвайте сапуни, душ гелове, олио, зехтин, масла. Тъканите в ануса могат да всмукват тези течности и да предизвикате зараза или да повредите своята играчка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР