Анализаторите разкриха прозрения за представянето на цената на Ethereum (ETH),

...
Анализаторите разкриха прозрения за представянето на цената на Ethereum (ETH),
Коментари Харесай

Algotech : Възползвайте се от шума – прогнозира се, че ще надмине Ethereum и Binance Smart Chain

Анализаторите разкриха прозрения за представянето на цената на Ethereum (ETH), като резервираха бичата прогноза за цената на ETH.

Binance Smart Chain неотдавна означи спад на дневните неповторими адреси. Междувременно вложителите пренасочват активите си към Algotech (ALGT) . Нека да разкрием по какъв начин една от най-хубавите криптовалути на пазара, Algotech (ALGT), може да засенчи Ethereum (ETH) и Binance Coin (BNB) .



TLDR

  • Algotech (ALGT) изненада вложителите, откакто набра $1.1 милиона за два дни .
  • Прогнозата за цената на ETH допуска, че криптовалутата може да нарасне до $2,900 .
  • Анализаторите предвиждат, че Binance Coin (BNB) може да се повиши до $325.45 .

Вълнуващото странствуване на Algotech (ALGT) оставя вложителите очаровани

Algotech (ALGT) е новаторска децентрализирана платформа за алгоритмична търговия , основана да обслужва високоскоростния пейзаж на търговията с криптовалути. Въоръжена с технологии за машинно образование, Algotech (ALGT) дава опция на трейдърите безпроблемно да маневрират през комплицирания крипто пазар, като предизвиква прецизността и точността в техните търговски инициативи.

Несъмнено въздействието на прочувствените пристрастия в търговията може да замъгли рационалната преценка и да докара до вземането на неприятни решения. Като една криптовалута, която си заслужава да бъде следена, Algotech (ALGT) употребява тактики за алгоритмична търговия , вкоренени в разбора на данни, които дейно отстраняват прочувствените пристрастия. Този метод, учреден на данни, дава опция на трейдърите да вземат справедливи решения, което усилва вероятността за реализиране на устойчива доходност.

Освен това вярното ръководство на риска заема централно място в Algotech (ALGT), където са въведени строги протоколи за отбрана на капитала на потребителите. Блокчейн пионерът има за цел да понижи рисковете и да увеличи успеваемостта на търговията за своите консуматори посредством щателни оценки на риска, стратегическо оразмеряване на позициите и ефикасна диверсификация на портфейла . Някои считат, че Algotech (ALGT) е добър избор за начинаещи.

Algotech (ALGT) провежда извънредно сполучлива частна продажба, набирайки $1.1 милиона за два дни. Платформата опроверга упованията и напредна до стадий 1 на обществената си предварителна продажба, предлагайки токени ALGT на цена от $0.04 . Тъй като съобразителните вложители разпознават нейния капацитет, се чака Algotech (ALGT) вероятно да нарастне с 275% до $0.15 след края на предварителната продажба.

Ethereum (ETH) може да претърпи мощен напредък на цената през идващите седмици

Последните прозрения на крипто аналитиците разкриват, че Ethereum (ETH) биковете са поели ръководството на ценовата динамичност на токена. За това свидетелства неотдавнашното очистване на къси позиции , възлизащи на към $28 милиона , което допуска забележителна смяна в пазарните настроения.

Освен това Кати Ууд, основен изпълнителен шеф на ARK Invest, неотдавна пренасочи фокуса си към Ethereum (ETH). Ууд натъртва на възходящото значение на Ethereum (ETH) в секторите на децентрализираните финанси (DeFi) и незаменимите токени (NFT), като в същото време акцентира способността му да задоволи възходящото търсене на възвръщаемост на финансовите пазари.

Освен това неотдавнашната зелена светлина от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) за спот Bitcoin ETF отбелязва основен миг в областта на криптовалутите. Това решение акцентира забележителната смяна към всеобщото приемане на цифровите валути в обичайните финанси.

Метриките от веригата демонстрират, че през миналата седмица Ethereum(ETH) е поевтинял от $2,467 до $2,275 . Според анализатори спадът на Ethereum (ETH) е обвързван с нарасналата волатилност на пазара.

В вероятност, идното решение на Комисията по скъпите бумаги и тържищата по отношение на спот Ethereum ETF , планувано за 23 май 2024 година, има забележителна тежест. Благоприятен резултат би могъл да тласне Ethereum (ETH) към незабравим прогресивен тренд. Прогнозата за цената на ETH допуска, че пиковата цена на Ethereum може да бъде $2,900 до юни 2024 година

Binance Smart Chain записва спад на дневните неповторими адреси

Според данни от DappRadar, от 31 декември 2023 година насам веригата на BNB е отбелязала удивително понижаване на дневния брой дейни портфейли в нейните децентрализирани приложения (dApps). Към 24 януари броят на дейните портфейли в Binance Smart Chain е 119,400 , което бележи 88% спад по отношение на следените на 1 януари 1.01 милиона дейни адреса.

Макар че неотдавна веригата на BNB означи понижаване на броя на потребителите и транзакциите си дневно, историята е доста по-обширна. Анализаторите показват, че общият брой на транзакциите, обработени във веригата в границите на един месец, е надминал всички други блокчейн мрежи. Само през последните 30 дни във веригата на BNB са осъществени зашеметяващите 45.36 милиона транзакции, което надалеч надвишава 2.07 милиона транзакции в Ethereum.

Същевременно метриките от веригата сочат, че през миналата седмица цената на монетата BNB е спаднала от $311.91 на $302.75 . Експертите разкриват, че пазарната консолидация се е отразила неподходящо на цената на BNB макар високата ангажираност на вложителите в BNB.

От друга страна, анализаторите резервират бича позиция във връзка с траекторията на BNB, като се чака мрежата да инициира разнообразни усъвършенствания на екосистемата през идващите седмици. Прогнозата за цената на BNB допуска, че цената на монетата BNB може да се повиши до $325.45 до края на февруари.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР