Анализаторите от Deutsche Bank прогнозират, че средната цена за петрола

...
Анализаторите от Deutsche Bank прогнозират, че средната цена за петрола
Коментари Харесай

Deutsche Bank прогнозира цена от 65 долара за Brent към края на годината

Анализаторите от Deutsche Bank предвиждат, че междинната цена за петрола вид Brent през първото тримесечие на тази година ще е на равнище от 55 $ за барел, излиза наяве от доклада на банката. През второто и третото тримесечие котировките ще са в диапазона от 60 $ за барел, а през октомври – декември упованието е да се покачат до 65 $ за барел.

Сорт WTI, съгласно прогнозата ще коства през януари-март 52 $ за барел, през април-септември – 57 $ за барел, а през последното тримесечие на тази година – 62 $ за барел.

Средната цена на златото, съгласно прогнозата ще е 1900 $ за унция през първото тримесечие, 1850 $ за унция през второто, 1800 $ за унция през третото и 1750 $ за унция през четвъртото тримесечие.

Междувременно в сряда сутринта петролът започва с покачване след мощния спад ден по-рано. Майските фючърси за петрола вид Brent на лондонската борса ICE Futures тази заран се покачват с 0,44 $ или с 0,64 % до 68,83 $ за барел. Договорите за април за петрола вид WTI на NYMEX нарастват с 0,48 $ или с 0,74 % до 65,28 $ за барел.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР