Анализаторите на войната в Украйна неминуемо се връщат към последните

...
Анализаторите на войната в Украйна неминуемо се връщат към последните
Коментари Харесай

Военен експерт: 92-93% от украинците са твърдо решени да се бият докрай

Анализаторите на войната в Украйна неизбежно се връщат към последните 22 година откогато на власт в Русия са Путин и неговите помощници. Тоест това съставлява едно групово ръководство на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). За тези години те имаха блестящата опция в напредничева, развита, привлекателна за човешкото развиване и благополучие страна. Стана противоположното.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria военният специалист Васил Данов.

По думите на Александър Невзоров, Русия се трансформира в едно болно, рисково, непредвидимо, злобно, пропаднало страшилище, което ненавижда множеството цивилизовани страни. Това е резултат от 22-годишниата деградация на путинисткия режим. Съвсем естествено идва и финалът на този режим, който следва, уповавам се, скоро от настъпателните интервенции на украинските въоръжени сили. Тогава, когато те получат задоволително въоръжение и техника.

На второ място - под ракетните удари и аретилерииските снаряди на превъзхождащите, най-малко първоначално, съветски въоръжени сили, светът видя една съвременна консолидирана украинска страна и нация. Тя се потвърди на бойното поле, давайки големи жертви, като състоятелна, пълноценна, с едно развито гражданско общество.

 
Според сондажи в украинското общество, 92-93% от украинците са твърдо решени да се бият до дъно. До изпъждане на съветските окупатори от рамките на украинската страна.
Редица други нации и страни, незадоволително пълноценни, биха рухнали под подобен удар. Биха се раздрали от вътрешни междуособици и измежду тях биха се появили голям брой предатели от държавния хайлайф.

Украинските въоръжени сили извадиха на напред във времето едно надарено младо потомство пълководци, генерали, които се потвърдиха по най-блестящия метод.

Примитивният метод, по който водят война съветските въоръжени сили е отзвук от болшевишкия интервал на съветската страна, когато пълководци в кавички като Жуков събират ударни групировки от 5-6 фронта, т.е. търсят предимство 5-6 до 7 пъти и тогава не броят жертвите, тъй като при такова голямо предимство успеха им е предопределена.

 
Разгромът на съветската формация, който следва, съгласно мен, в континенталната част на Украйна, няма по какъв начин да не докара до разтърсвания в режима. Тоест, те вътре да се избият, както нееднократно са правили в Руската империя и Съветския съюз и да пристигна някаква друга формация, която да оглави договарянията, просто тъй като не ѝ остава нищо друго.
А по-късно евентуално следва интернационалната общественост да принуди съветската страна да се лиши от своите настъпателни оръжия. Въоръжените ѝ сили да бъдат орязани до размери, които няма да бъдат опасност за съседите ѝ.

Повтаря се трагичната обстановка от Втората международна война. Мюнхенските споразумения оттогава, когато Британия и Франция непрестанно вършат дребни отстъпки на Хитлер, надявайки се, че това ще бъде за последно и ще се възцари мир. Крахът на тази политика е явен и мисля, че към този момент западните сили го схванаха. И оттова идва безапелационната им позиция.

 
Българската позиция, изразявана най-много от президента Радев, продължава да бъде двусмислена, неразбираема, уклончива и нелицеприятна. Приказките, че нямаме какво да дадем не са състоятелни. В складовете има най-малко стотина танка, които са надълбоко консервирани. Имаме и още редица военни активи.
Отваря се нов прозорец българските муниции, огромните снаряди 152 и 122 мм, които имаме в обилие, да бъдат предадени и изработвани оттук насетне, което ще бъде сериозен принос за защитата на Украйна.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР