Анализаторите на DIEMA SPORT 2 Траян Сарафов и Георги Иванов

...
Анализаторите на DIEMA SPORT 2 Траян Сарафов и Георги Иванов
Коментари Харесай

Ключовите детайли в еволюцията на Ф1 през 2021 година

Анализаторите на DIEMA SPORT 2 Траян Сарафов и Георги Иванов разясниха в предаването "Формула 1 Токшоу " тематиката за новостите, които ще забележим във Формула 1 от идния сезон 2020/2021 година, както и извършените през последните няколко седмици проби.

Георги Иванов счита, че това ще съставлява една напълно нова философия в аеродинамиката на болидите. Най-голямата разлика ще е опцията колите да се следват извънредно близо една до друга. Това ще промени напълно метода, по който ще се организират надпреварите и самостоятелните съревнования сред водачите.

От друга страна, Иванов декларира, че измененията ще смалят разликите сред колите по време на самите надпревари и ще ограничи опцията за големи изоставания и застигания на по-бавните болиди.

Траян Сарафов също споделя този оптимизъм, като разяснява, че това ще отстрани част от изоставането, което има догонващият водач в актуалната обстановка.

Постепенно стартират още веднъж да имат основна значение остарели приоми за воденето на надпреварата, като по-добрата консумация на гориво, по-добрата топ скорост, за да се завоюва минимално преимущество. Към това ще се прибави и опцията за по-близко следване на колите, което ще направи конкуренциите още по-интересни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР