Анализаторът от ESPN Стивън Ей Смит изрази съмнения около бъдещето

...
Анализаторът от ESPN Стивън Ей Смит изрази съмнения около бъдещето
Коментари Харесай

Лилард няма да спечели в Портланд, заяви анализатор

Анализаторът от ESPN Стивън Ей Смит изрази подозрения към бъдещето на разочарованието на сезона Портланд Трейл Блейзърс и в частност звездите Деймиън Лилард и Си Джей МакКълъм. Смит счита, че двамата не биха съумели да завоюват дружно в Портланд и се надява един от тях да бъде сменен, с цел да може другия да блесне.

" Необходимо е да напусне Портланд. Казвал съм му го и на него, той знае какво мисля. Лилард заслужаваше да попадне в Първия съвършен тим на НБА предишния сезон и даже трябваше да измести Стеф Къри, който имаше усложнения с травми... Той вкарва приблизително по 25 точки на мач в последните пет сезона, взе участие в " Мача на звездите " всяка година и е роден за значимите моменти.

Това, което си мисля обаче, е следното: обичам да ги виждам дружно със Си Джей МакКълъм, те са страхотна гардова линия. Но не мисля, че дружно биха спечелили купа в Портланд. Затова един от тях би трябвало да си отиде, с цел да може другият да свети с изявите си без да му се постанова да споделя топката ", съобщи Смит.

След като направи мощна акция през предходната година с край в Западната конференция, през сегашния сезон на Блейзърс просто не им се получава. Въпреки че са девети в класирането и имаха шансове да се класират за плейофите преди прекъсването на сезона, салдото им от 29 победи и 37 загуби е разочароващ по отношение на гения в тима. Лилард записва приблизително по 28.9 точки и 7.8 асистенции, а МакКълъм - 22.5, 4.1 битки и 4.3 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР