Анализаторът Бенджамин Коуен смята, че Етериум (ETH) е готов за

...
Анализаторът Бенджамин Коуен смята, че Етериум (ETH) е готов за
Коментари Харесай

Етериум: Очертава се голямо движение за алткойна

Анализаторът Бенджамин Коуен счита, че Етериум (ETH) е подготвен за огромно придвижване през идващите три месеца.

В скорошно видео той осведоми своите 784,000 клиенти в YouTube, че Етериум се търгува в границите на огромен клиновиден модел, който може да докара до пробив до май 2023 година

Низходящата страна на техническия модел

Според Коуен низходящата страна на е зоната на за най-големия алткойн, с ценови диапазон сред $600 и $1,000.

Той съобщи, че до май ETH може да пробие нагоре или надолу, като желанията му са за първото, защото счита, че може да бъде открита при регресионната трендлиния.

ETH/BTC

В допълнение към разбора на ETH/USD, Коуен също по този начин прегледа от близко ETH в неговата двойка с Биткойн (ETH/BTC), с цел да дефинира силата му. Той предвижда, че ETH/BTC евентуално ще стигне до повратна точка до идващия месец, като клони към низходящо придвижване.

Той предлага да се мери пазарната капитализация на Етериум, разграничена на пазарната капитализация на Биткойн, вместо единствено цената.




Заключение

Коуен има вяра, че ETH се доближава до сериозна точка до март или април 2023 година, а оценката на ETH/BTC ще стигне до сходен миг. Той изрази угриженост, че ETH може да има сходна фаза на систематизиране в горната част на района, както през 2018 година и да спадне.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР