Анализатор посочи, че Етериум (ETH) и алткойните са позиционирани за

...
Анализатор посочи, че Етериум (ETH) и алткойните са позиционирани за
Коментари Харесай

Предстои значителен възход за алткойните, твърди анализатор

Анализатор уточни, че Етериум (ETH) и алткойните са позиционирани за по-сериозно придвижване, което не се чака от множеството пазарни участници.

Известният като показа в Twitter, че няколко разнообразни индикатора допускат, че криптопазарите са достигнали дъното и се приготвят за напредък.

Анализаторът показа графика с пазарната капитализация на алткойните, както и графика на Лайткойн (LTC) против Биткойн (BTC) . И на двете се следят бичи структури, до момента в който показателят на щатския $ (DXY) и доминантността на Биткойн демонстрират уязвимост едновременно.

 chart

Популярният анализатор също по този начин твърди, че Етериум демонстрира мощ по отношение на Биткойн, което в допълнение подсказва, че следва напредък за пазара на алткойни. 

TechDev показа графика на ETH/BTC с триседмични свещи, която наподобява демонстрира, че показателят на относителната мощ (RSI) евентуално може да излезе от низходящия тренд

Анализаторът твърди, че има евентуален спад в доминантността на водещата постоянна монета Tether (USDT). Този индикатор постоянно е назад симетричен на придвижванията на криптопазара, защото търговците могат да продават своите постоянни монети за по-рискови криптоактиви и да ги купуват назад по време на мечи пазари.




Според анализатора господството на постоянните монети е, което допуска, че на криптопазара може да забележим огромен размер покупки.

Анализаторът показа :

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР