Анализът за тези избори е, че победата е категорична и

...
Анализът за тези избори е, че победата е категорична и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Победата на евроизборите е категорична

Анализът за тези избори е, че успеха е безапелационна и с оставките в Българска социалистическа партия това беше доказано. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след съвещание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Той разяснява и оставката на втория човек в партията Цветан Цветанов, както и идните промени в ГЕРБ.

Бойко Борисов, министър ръководител: Аз към този момент разбор на изборите го върших. С една дума - резултатите са положителни. Анализът за тези избори е, че успеха е безапелационна и с оставките в Българска социалистическа партия това беше доказано. Така че какво повече да разясняваме - когато си победил, скромността изисква да си мълчиш.
На въпрос за какво се стигна до оставка на Цветан Цветанов Борисов съобщи:
Бойко Борисов, министър ръководител: Защото това беше и негово предпочитание. Доверието в нас по доста тематики го няма - тъй че откакто го няма, това е едно вярно решение. Вариантите бяха - напуща управителните постове на партията, стопира да се изявява по медиите и да е лице на партията, и остава да работи в централата като редови член. Той с това не се съгласи и избрахме другия вид - напуща отвред.
Борисов удостовери, че не е удовлетворен от някои локални структури, като Ямбол, Плевен и Добрич.

Вижте цялото изказване на премиера Бойко Борисов във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР