Анализът на всички министерства е полуготов. Това каза вицепремиерът и

...
Анализът на всички министерства е полуготов. Това каза вицепремиерът и
Коментари Харесай

Мария Габриел: Анализът на всички министерства е полуготов

Анализът на всички министерства е полуготов. Това сподели вицепремиерът и външен министър Мария Габриел във връзка на разбора, който тя и министър председателят Николай Денков вършат на работата на министерствата преди ротацията през март. Тя посочи, че сред парламентарните групи в некоалицията има добър синхрон. По думите й предстоят диалози с министрите, с цел да се обясни какви ще са идващите цели пред съответните ведомства. Габриел добави, че управническата стратегия е до края на 2024 година

" Това, което ни следва - с министрите да проведем още един път диалог във връзка с част от ограниченията, дружно да решим какви са идващите цели, тъй като да не забравяме, че управническата стратегия е до края на 2024 година, а ние имаме доста ясна цел - да дадем резистентност и непоклатимост на България, а това значи с част от министрите да заложим и продължението на ограниченията, които към този момент сме почнали ", съобщи Габриел.

Коментарът си Мария Габриел направи преди откриването на конференцията „ Нарастващи потребности от поддръжка на отбранителната промишленост и благоприятни условия за нововъведения “ в София Тех Парк. Вицепремиерът съобщи, че обединена Европа би трябвало да продължи да взима смели решения, с цел да отговори на провокации, идващи от войната в Украйна. Според Габриел Европейски Съюз е постигнал невиждан прогрес в съдействието си в отбранителната промишленост.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР