“Анализът на всички министерства е полуготов. Предстои още веднъж да

...
“Анализът на всички министерства е полуготов. Предстои още веднъж да
Коментари Харесай

Мария Габриел: България трябва да бъде суверенна държава, която е достоен член на ЕС и НАТО

“Анализът на всички министерства е полуготов. Предстои още един път да беседваме с министрите във връзка с част от ограниченията и дружно да решим какви са идващите цели “.

Това съобщи вицепремиерът Мария Габриел във връзка на разбора на работата на министерствата преди ротацията на кабинета.

“Не би трябвало да забравяме, че управническата стратегия е до края на 2024 година и имаме доста ясна цел - да дадем резистентност и непоклатимост на България. Това значи дружно с министрите да продължим дилемите, които към този момент са почнали. Така че за мен е значимо диалозите в този миг да продължат в доста градивен и позитивен дух. За всички нас споделената отговорност е да продължим работата, която започнахме”, акцентира тя.

А на въпроса дали се тормозим за сигурността на нашите служби, откакто следващ скандал, обвързван с тях, тресе страната, външният ни министър отговори, че за държавното управление тази тематика е от огромно значение.

" България малко по малко би трябвало да си отстоява правото да бъде суверенна страна, която е заслужен член на Европейски Съюз и НАТО ".

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР