Анализът на повече от 650 души, които са били в

...
Анализът на повече от 650 души, които са били в
Коментари Харесай

Дългият COVID оставя отличителни признаци в кръвта, които биха могли да бъдат мишени за лечение, предполага проучване

Анализът на повече от 650 души, които са били в болница с тежка форма на COVID-19, откри, че пациенти с продължителни признаци демонстрират доказателства за тяхната имунна система се задействат.

Как се е случило активирането зависи от типа на признаците, които са имали главно, да вземем за пример отмалялост или мозъчна мъгла.

Изследването, ръководено от Imperial College London, допуска съществуващи медикаменти които модулират имунната система на тялото, биха могли да бъдат потребни при лекуването на нескончаем Коронавирус и би трябвало да бъдат изследвани в бъдещи проучвания.

Професор Питър Оупъншоу от Националния институт за сърцето и белите дробове на Imperial сподели: „ С един на 10 Sars-CoV -2 инфекции, водещи до дълъг Коронавирус и почти 65 милиона души по света, страдащи от продължаващи признаци, незабавно се нуждаем от повече проучвания, с цел да разберем това положение. “

Той сподели, че изследването „ е значима стъпка напред и дава решаваща визия за това какво предизвиква дългия Коронавирус ". <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР