Анализ на Виктория Георгиева заНаближава София Прайд. Превърналото се вече

...
Анализ на Виктория Георгиева заНаближава София Прайд. Превърналото се вече
Коментари Харесай

Координатор детска сцена на София Прайд? А Закрила на детето къде е?

Анализ на Виктория Георгиева за

Наближава София Прайд. Превърналото се към този момент в традиция събитие, започва през 2008 година Помните ли по какъв начин стартира всичко? Младежи, танцуващи измежду дъга и апели за обич, които говореха и пееха за тъждество. Пропагандиращи сякаш единствено любов, скрити зад изречения като: „ Няма ужасно, това е просто обич “ и „ Любовта побеждава. Винаги. “ С напредването на годините зачестиха и жалванията на участниците - били преследвани, обиждани, бити. Оплакванията постоянно провокират състрадание. Винаги. И то не закъсня. Появиха се хиляди спасители, които солидарно с ЛГБТИ общността започнаха да се кичат със знаменца, профилните им фотоси засияха в цветовете на дъгата (символ, който ЛГБТИ безусловно си присвоиха от децата), появиха се деятели и партии, които намерено застанаха зад идеята.

14 години по-късно не просто се приказва за тъждество, обич и приемане, настояванията са за гей бракове, летят наставления, стига се до закани към някои страни. Миналата година Екологичен потенциал одобри резолюция, че „ Европейски Съюз би трябвало да отстрани всички спънки, с които се сблъскват ЛГБТИК лицата при упражняването на главните им права “. Парламентът прикани за процедури за определяне на нарушавания, правосъдни ограничения и бюджетни принадлежности против Полша и Унгария. Щото не слушкат и не следват стадото.
Опасността сама по себе си не е в това, че двама души от един пол ще могат да сключат брак, тъй като тези хора по този начин или другояче живеят дружно, спят дружно, забавляват се дружно и т. н. Техен избор, въпреки и недопустим за всички. Проблемът е, че апетитът идва с яденето.

Все по-често се упорства и за осиновяване на деца. Целта през цялото време са точно те. Било посредством детски книжки или филми, посредством говорене или лекции, посредством чудесно проведени и добре финансирани мероприятия, се организира целенасочена акция, целяща да размие усещанията на подрастващите, чрез умели внушения. Индоктринирането стартира от най-ранна детска възраст, тъй като точно децата са слабото звено, което най-лесно може да бъде подлъгано. Факт е и целенасоченото сексуализиране на атмосферата на така наречен прайд, и това си пролича предходната година - както от полуголите реализатори, по този начин и от продажбата на всевъзможни предмети във формата на фалоси. Който не е видял фотоси от предишни такива събития, да го направи. Факт е и насочването на уредниците и сходните им към учебните заведения, децата и малолетните.

А тази година за пръв път ще има и детска сцена. Колко благо, нали? Обяснението на уредниците е, че някой би трябвало да забавлява и да се грижи за децата, които са на София Прайд. Но по какъв начин тъкмо ще ги забавляват, с какви пособия и какво ще им коментират, и най-важното - какво изобщо търсят деца на сходно място, умишлено се премълчава.

Отварям скоба - с всяка последваща проверка на МКБ (Международната подготовка на болестите) и ДСН (Диагностичен и статистически справочник на психологичните разстройства) от ден на ден се съкратява дистанцията сред норма и патология, като в един миг границата изцяло ще отпадне и извращенията ще станат част от нормата. Това в действителност е и най-краткият и легален път за легитимиране на патологиите. В МКБ 10 и ДСН 4 има категория „ парафилии “. Под парафилия се схваща някаква полово отклоняване - перверзия, перверзност. Според новата ДСН-5 „ парафилия “ отпада, за МКБ 11 още не е безусловно несъмнено. Във ДСН е „ парафилно разстройство “. А Световната здравна организация (СЗО) извади транссексуалността от раздела на парафилиите. Макар и към момента скрито, в някои конгреси и даже стени в обществените мрежи на лгбти апологети, към този момент се намират и екземпляри, водещи диспути за... педофилията. Да, добре прочетохте. И не е учудващо, тъй като от класификациите отпадат също фантазиите и помислите. С други думи, в случай че няма деяние, се касае за безопасен полов интерес, който е нечовешко да бъде систематизиран като проблем и няма да бъде диагностициран. Такъв човек не би трябвало да бъде именуван и педофил, човешко е да си показва по какъв начин прави полови дейности с някое бебе да вземем за пример.

Другият основен миг е, че зад всевъзможни дела и мероприятия, касаещи правата и настояванията на ЛГБТИ, непроменяемо застават плеяда от устойчиво финансово подплатени (обикновено от непознати донори) НПО-та, като забавното е, че някои от тях работят и в областта на правата на дамите и децата. Как тъкмо правата на дамите и децата се припокриват с тези на гейовете, транссексуалните и впрочем, е въпрос, чийто отговор е хем сложен, хем обикновен. Труден, тъй като рационалният отговор е - по никакъв начин, нямат нищо общо. Елементарен, тъй като крайната цел е ясна - децата.

Пишейки за деца, няма по какъв начин и не би трябвало да пропуснем навлизащата в някои страни процедура да се дават хормонални блокери на деца с полова дисфория преди пубертета. Темата е относително непозната в България, само че в последната година стартира да се покрадва в всякакви полемики, касаещи правата на ЛГБТИ. Различни деятели пишат, че поддържат правото на самоопределяне на всеки. И на децата. Децата, които не са толкоз интелектуално зрели, с цел да взимат сходни извънредно съществени и определящи по-нататъшния им живот решения.

Все по-настойчиво ни се постановат верните полезности, прикрити зад „ права “, „ хуманизъм “, „ тъждество “, а всеки съперник, незабавно бива жигосан като хомофоб. Парадите, демонстрациите и настояванията не пазят правата на гейовете, а промотират политическа идеология, пагубна за децата. Социалните мрежи също са в ролята на проводник на тази идеология - youtube, tiktok и т. н. насърчават младежите не просто да са разнообразни, а да са транс, да са queer, тъй като това е cool.
Всъщност по никакъв начин не е куул, а безусловно е животозастрашаващо за децата да бъдат облъчвани по толкоз нападателен метод. Според изследване, направено в Съединени американски щати, 40% от младежите с ексцентрична полова ориентировка, съществено са обмисляли самоубийство за последната година. Това в действителност не е някаква вест - хората, част от тези групи, обичайно са по-лабилни душевен. Какво остава за по-младите.

И в действителност тази „ детска сцена “, която по този начин интензивно се промотира от уредниците на София Прайд, е следващата стъпка от индоктринирането на подрастващите мозъци - без значение дали с песни, танци, нападателна изразителност, филми, книжки или по различен метод.

Което пък поражда напълно резонното запитване, Държавната организация за протекция на детето, която е длъжна да прави мониторинг и надзор за съблюдаване правата на детето, за какво не си е свършила работата? И ще благоволи ли да си мръдне пръста, тъй като правата на ЛГБТИ общността би трябвало да свършват там, където стартират правата на децата.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР