Аналитикът на NBC News Чък Тод казва, че Робърт Ф.

...
Аналитикът на NBC News Чък Тод казва, че Робърт Ф.
Коментари Харесай

Чък Тод казва, че вокалното заболяване на RFK младши би накарало Байдън да изглежда добре в сравнение на сцената на дебата

Аналитикът на NBC News Чък Тод споделя, че Робърт Ф. Кенеди младши, който има неврологично заболяване, засягащо неговия глас — би бил евентуален „ актив “ в спор за президента Байдън, тъй като Байдън би изглеждал по-добре в съпоставяне.

„ Ако в миналото сте прекарвали доста време, гледайки Робърт Кенеди младши.говори, мисля, че в случай че беше Джо Байдън, ще го искаш на сцената на дебата, " сподели Тод в сряда.

Забележките на Тод пристигнаха, когато Байдън и някогашният президент Тръмп се съгласиха на два дебата, които, за момента изключете Кенеди, защото самостоятелният претендент не се появява в задоволително щатски бюлетини. Като най-старият президент в историята, въпросите за физическата жизнеспособност и възрастта на Байдън се трансфораха в политически мъчителни точки и Тод допусна, че необикновеният фасон на говорене на Кенеди може да сътвори потребен контрастност с Байдън.

„ Мисля, че ще има точка през есента, че те в действителност ще видят това като актив “, сподели Тод, имайки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР