Аналитичното предаване на Sportal TV “Контра коментира купищата вълнуващи мачове

...
Аналитичното предаване на Sportal TV “Контра коментира купищата вълнуващи мачове
Коментари Харесай

“Контра”: Колко отбора са в битката за титлата в Англия и върна ли се Ливърпул в играта за топ 4?

Аналитичното предаване на Sportal TV “Контра ” разяснява купищата вълнуващи мачове от топ шампионатите на Европа през уикенда и анонсира идните завладяващи дуели в евротурнирите.

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки, Радослав Стойков и Даниел Любомиров разискаха включването на Манчестър Юнайтед измежду кандидатите за купата в Англия и инфарктната победа на Арсенал над Астън Вила.

Преодоляха ли сложния миг “артилеристите ” след серията от отрицателни резултати с обрата си през второто полувреме? Колко значим в борбата с Манчестър Сити ще се окаже късметлийския гол след удара на Жоржиньо?

Неочаквана неверна стъпка на Манчестър Сити на посетители на Нотингам направи тъй че даже въодушевеният Манчестър Юнайтед може да гледа с оптимизъм към челото на класирането.

В Челси пък настроението продължава да е все по този начин минорно след следващия неуспех - този път домакинско проваляне от последния в класирането Саутхамптън.

Ливърпул продължава с успехите и отнесе Нюкасъл с 2:0, като към този момент оптимизмът се е завърнал в мърсисайдския лагер преди мачовете в Шампионска лига, за разлика от единствено преди няколко дни.

В Ла Лига и Реал Мадрид, и Барселона не са толкоз уверени в европейския си напредък, като се намират в мъчно състояние с кадрови проблеми преди конфликтите надлежно с Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

В Серия “А ” Наполи не стопира да лети, а по-интересното е, че Милан като че ли закрепи пробойните си в отбрана с третата поредна победа с 1:0. Интер се оправи с Удинезе и продължава да е втори, като към този момент е с едно мислено за мачовете с Порто в Шампионска лига.

Пари Сен Жермен беше избавен от четвърта поредна загуба от суперзвездите си Лионел Меси и Килиан Мбапе, само че даде евентуално тежки жертви в лицето на Неймар и Нуно Мендеш. Ще могат ли Меси и Мбапе да повторят магията в реванша с Байерн?

Гледайте “Контра ”!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР