Аналитичната компания Rescuecom проведе изследване, базирано на собствени данни.Използвана е

...
Аналитичната компания Rescuecom проведе изследване, базирано на собствени данни.Използвана е
Коментари Харесай

Rescuecom обяви производителите на лаптопи, продукцията на които се поврежда най-често

Аналитичната компания Rescuecom организира проучване, основано на лични данни.
Използвана е информацията, събирана в продължение на две години от сервизните центрове, извършващи ремонт и възобновяване на данните от развалени компютри, преносими компютри и таблети. Аналитиците разгласиха таблица, от която може да се дефинира, продукцията на кои консуматори се поврежда най-често. Необходимо е да се обърне внимание на колоната Computer Repair Share, която демонстрира какъв брой % от притежателите на компютърна техника се постанова да посещават сервизите. Информацията е на изданието AppleInsider.



На първо място е компанията HP , компютърната техника на която се поврежда в 37,3% от всички случаи. Това значи, че всеки трети притежател на преносим компютър, компютър или таблет на HP, се сблъсква с проблеми, за които е нужен сервиз.



На второ място е Dell с 22,4%. На трето място с огромна разлика, е продукцията на Lenovo – едвам 7,3%.

На четвърто място в тази самобитна ранглиста е ASUS със 5%, следвана от Acer с 4,9%. Шестото място е за Apple (3,2%), седмото е заето от Samsung (3,0%), осмото – от Microsoft (1,3%).



Трябва да се съобразим с пазарния дял на всеки производител. На пръв взор, Microsoft предлага най-издръжливи устройства. Но откакто се съобразим с обстоятелството, че Apple продава 20 пъти повече компютърни техника, се получава, че най-качествената продукция е на софтуерния колос от Купертино.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР