Анахид Тачева едва не колабирала при новината, че дъщеря ѝ

...
Анахид Тачева едва не колабирала при новината, че дъщеря ѝ
Коментари Харесай

Анахид Тачева хукна по лекари след новата криза на дъщеря си Теодора

Анахид Тачева едвам не колабирала при новината, че щерка ѝ Теодора още веднъж е протегнала ръка наживота си. Бившата тв говорителка отново събрала границите на кръвното и подплашила другата си дъщеря Анахид, при която изкарва всяка зима в Америка.
Наложило се Тачева да мине през серия прегледи и да приема хапчета, които да държат сърцето ѝ в сигурност и да предотвратят по-сериозни последици. Освен това тя имала рядко заболяване на кръвта, което носело спомагателни затруднения.
И до момента някогашната жена на Коста Цонев не намирала утешение, защото не можела да се прибере до България по-рано от лятото, когато наложително си идва около годишнината от гибелта на сина си Митко.

Макар да се чула с Теодора и да знаела, че всичко с нея към този момент е наред, тя продължавала да бъде на тръни и се ужасявала от мисълта, че може да се случи нещо неприятно с още едно от децата ѝ.
Всъщност Теодора, която за пръв път опитва да отнеме живота си през 2017 година, пробвала същата скица с медикаменти.
И този път била открита полужива от сина си Дейвид, който повикал незабавен медицински екип в дома им. Натравянето в този момент било по-леко и щерката на Коста Цонев била изписана бързо от ВМА, където се погрижили за нея, само че щяла да остане под лекарски надзор. Близки до семейството разясняват, че повода още веднъж се кореняла в любовно отчаяние, поради каквото Теодора си посегна и първия път.

„ Всичко изглеждаше да е наред. Вече има работа. Жената на Митко, лека му пръст, я уреди. Апартамент съумя да си купи, синът ѝ е при нея, а щерка ѝ Мария – при татко си в Америка. Освен поради мъж няма защо друго да е “, споделят нейни познати. Че Теодора Цонева е с лабилна душeвност, се знае от доста години. Навремето брат ѝ я вкарал в психиатрично заведение, тъй като проявявала настъпателност пред вуйна си.
„ Като ме закараха на 4-ти километър, бях бременна. Но тъй като бях някъде във втория месец и не ми личеше, никой не ми вярваше. Когато схванаха истината, ме пуснаха. Баща ми ме изведе. Обадих му се преди този момент по телефона и му споделих: „ Ела да ме измъкнеш! Не знам за какво съм тук! “. Там беше ужасно, имаше изключително тежки случаи ”, споделяла е за тогавашния си престой в психиатрията Теодора.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР