Анадолу Ефес разби гостуващия Макаби (Тел Авив) с 99:79 в

...
Анадолу Ефес разби гостуващия Макаби (Тел Авив) с 99:79 в
Коментари Харесай

Анадолу Ефес разби Макаби в дербито на Евролигата

Анадолу Ефес разруши гостуващия Макаби (Тел Авив) с 99:79 в дербито от кръга в Евролигата. Така турският гранд се изравни с Реал (Мадрид) на върха във краткотрайното класиране на постоянния сезон. Двата отбора има по 13 победи и 3 загуби след 16 кръга.

Анадолу Ефес направи серии от 10:0 във втората четвърт и 12:0 в третата, с цел да натрупа преднина, която израеците не съумяха да стопят.

Василие Мицич вкара 23 точки за спечелилите и записа пет асистенции, Родриг Бобоа добави 22 точки и лиши четири топки, а Крунослав Симон добави 19 пункта. Джейк Коен вкара 15 точки за Макаби. Звездата на отбора Скоти Уилбекин получи контузия в края на първата четвърт и не бе пълностоен за своя отбор до края на срещата.

Реал (Мадрид) завоюва с 87:75 гостуването си на Панатинайкос в Атина в различен мач от кръга. Антъни Рандолф поведе испанците напред с 22 точки, Валтер Тавареш добави 14 точки и 14 битки, Фабиен Козер завърши с 12, а Джеф Тейлър - с 10.

Ник Калатес с 19 точки и 7 асистенции бе най-хубав за Панатинайкос. Джимър Фредет също се показа устойчиво с 18 точки и 9 асистенции, до момента в който Янис Папапетру приключи с 11 точки.
 Везенков с доста мощен мач против Реал (Мадрид), Олимпиакос обаче позволи нова загуба в Евролигата
Везенков с доста мощен мач против Реал (Мадрид), Олимпиакос обаче позволи нова загуба в Евролигата

Националът ни с приключи с 12 точки за 17 минути на паркета
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР