Анадолу Ефес продължава победния си ход в Евролигата. Момчетата на

...
Анадолу Ефес продължава победния си ход в Евролигата. Момчетата на
Коментари Харесай

Победният марш на шампионите продължи и в Литва

Анадолу Ефес продължава победния си ход в Евролигата. Момчетата на Ергин Атаман заковаха петия си следващ триумф в шампионата, откакто надиграха Жалгирис на негов терен с 86:60 (25:19, 8:14, 30:15, 23:12) в среща от 12-ия кръг на конкуренцията.

Така първенците към този момент заемат шестата позиция с таблицата с баланс от 7-5, до момента в който Жалгирис е на 10-ото място с актив от 6-6.

Анадолу Ефес разполагаше с водачеството през цялото първо полувреме, само че в самия му край разреши равнене при 33:33 след серия от девет следващи точки за литовците. Домакините даже стигнаха до поврат при 39:35 на старта на третата четвърт, само че по-късно гостите подвигнаха оборотите и с няколко следващи серии взеха решение нещата в своя изгода.

Родриг Бобоа приключи с 20 точки и 7 асистенции за Ефес. Василие Мицич се регистрира с 19 точки, а Уил Клайбърн вкара още 17 точки.

Тайлър Кавано единствен завърши с двуцифрен точков актив за Жалгирис, откакто вкара 15 точки и овладя 8 битки.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР