Анабел Крофт благодари на Strictly Come Dancing, че я излекуваха“

...
Анабел Крофт благодари на Strictly Come Dancing, че я излекуваха“
Коментари Харесай

Анабел Крофт от BBC Strictly Come Dancing благодари на колегите си, че я „излекуваха“ след смъртта на съпруга

Анабел Крофт благодари на Strictly Come Dancing, че я „ излекуваха “ след неотдавнашната гибел на нейния брачен партньор.

Тя стана 10-ата звезда, отстранена от шоуто на BBC, оставяйки финалистите Боби Брейзър, Ели Лийч и Лейтън Уилямс. 57-годишният някогашен тенисист загуби в танц със звездата от EastEnders Брейзиър, на 20 година, и професионалната танцьорка Даян Бусуел.

Крофт, чийто брачен партньор Мел умря през май на 60-годишна възраст от рак, благодари на своя танцов сътрудник Йоханес Радебе, на 36, и му сподели, че й е дал „ причина да стане от леглото “. Тя сподели: „ Това беше най-променящото живота и неизмеримо прекарване в живота ми.

„ За мен беше необикновено, магическо преживяване. Йоханес, ти беше безусловно невероятен. Ти ми даде причина да стана от леглото и да дойда да танцувам с теб, да ме разсееш и да ме излекуваш. Не мога да ви благодаря задоволително за това. Бяхте толкоз търпеливи, толкоз грижовни и толкоз любящи. Ти си необикновено особено човешко създание. Просто те об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР