Ана Петрова – майката на миската Антония Петрова и шефка

...
Ана Петрова – майката на миската Антония Петрова и шефка
Коментари Харесай

Майката на Антония Петрова я сложи в малкия си джоб с това деколте, ето какво лъсна на гърдите й (СНИМКА)

Ана Петрова – майката на миската Антония Петрова и шефка на рекламата в пернишкия вестник „ Съперник “, я поставя в дребния си джоб с визия, гърмят националните медии.
Ана не се свени да разкрива плът и да показва обилни силиконови форми. Напоследък може да бъде видяна даже с екстравагантен татус на гърдите, включващ няколко броя пеперуди.
Независимо, че гони 60-е, възрастта на Ана очевидно не е причина да се показва за скромна, нито да пази тялото си от очите на близките, написа „ Галерия “. Самата Антония, която в този момент е бременна, също приема за естествен стила на майка си и въобще не се тормози от реакцията на хората.
 Майката на Антония Петрова я постави в дребния си джоб с това деколте, ето какво лъсна на гърдите й (СНИМКА)

В началото на седмицата пък стана ясно, че „ Мис България “ 2009 и „ Мисис Русия “ 2012 Антония Петрова е бременна в петия месец. Това ще е първо дете за нея и за брачна половинка й Ивайло. Очаква се бебето да се появи през януари.
Според слуховете тя ще роди през февруари. Самата Антония не удостовери, само че и не отхвърли. Но забавен факт е, че всеобщо споделя в персоналния си Facebook профил тази информация, която се появи в разнообразни източници.
Петрова и Ивайло Батинков подвигнаха своята луда гръцка женитба единствено три месеца откакто се срещнаха при започване на лятото. Сега следва още един обред с повече хора. Но няма да има църковен брак, защото и двамата не харесват ритуала в черква, без значение, че са вярващи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР