Ан Хечи е в кома в критично състояние, след като

...
Ан Хечи е в кома в критично състояние, след като
Коментари Харесай

Актрисата Ан Хечи в кома с тежки изгаряния

Ан Хечи е в кома в сериозно положение, откакто се блъсна с автомобила си в резиденция в Лос Анджелис в петък, разкри представител на актрисата, представен от Си Ен Ен.

" През уикенда представител съобщи, че Ан е в устойчиво положение, само че тази информация е неточна. Тя постоянно е била е в кома и не е идвала в схващане. Тя има доста белодробно увреждане, изискващо командно дишане, както и изгаряния, нуждаещи се от хирургическа намеса ",  обявиха близки до Хечи.

Снимки и видеозаписи след случая демонстрират, че актрисата кара наследник Mini Cooper, който по-късно е сниман със съществени вреди на местопроизшествието.

Превозното средство се удари в двуетажна къща и избухна в пламъци след злополуката.

Разследващите са получили заповед за взимане на кръв в деня на случая. Те към момента чакат тези резултати. След като завърши следствието, казусът ще бъде отправен до градската прокуратура на Лос Анджелис.

Смята се, че звездата е карала с превишена скорост, защото ударът е бил доста мощен и тя безусловно се е врязала в къщата.

Хечи е известна с филми като " Дони Браско " и римейка на " Психо " от 1998 година Тя си партнира с Харисън Форд в " Шест дни и седем нощи ".

Допълнителна популярност на актрисата донесе и връзката и с една от най-популярните водещи в Съединени американски щати Елън Дедженерис.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР